marți, 29 decembrie 2009

Urmeaza excluderi la liberali?

4
Citesc pe arenamedia.ro ca liberalii i-au pus gand rau si lui Nedelcu Stan, consilier municipal si parlamentar al senatorului pe picior de plecare din partid, Vasile Nedelcu. Se spune ca orice partid se curata in perioada de opozitie. PNL a intrat in opozitie, pe perioada nedeterminata inca. Cica Nicolaescu a determinat perioada si le-a promis liberalilor calaraseni, la Craciunul acestora de duminica trecuta, ca la toamna acestia se vor afla in guvernare. Vom trai si vom vedea... Pana atunci insa PNL Calarasi trebuie sa rezolve niste probleme pe plan local, si e posibil sa apara o curatenie timpurie de primavara. Cea mai importantaproblema ar fi situatia fratiorului Nicolae Dragu, care isi doreste independenta politica. Excludere care pentru mine e un fapt care tine doar de o hartie oficiala, si atat. Se pare insa ca sefii, pana la excluderea oficiala a lui Dragu, au pus gand rau si altor apropiati ai lui Dragu, cum ar fi consilieri municipali. Acestia au o problema, ca-si pierd si mandatul. Curios este faptul ca primul in vizor ar fi Nedelcu Stan, pe care pana una alta l-am vazut duminica alaturi de colegii de partid la petrecerea de sfarsit de an. Nu am vazut-o insa pe consiliera Adriana Margineanu. Care a tras in urma cu o saptamana niste dansuri cu Dinulescu... Sefii de partid or fi aflat?

PS: Eu nu cred ca va exista o alta excludere in afara de cea a lui Dragu :-)

4 comentarii:

  1. Traseul politic al domnului Vasile Nedelcu: PDAR - PNŢCD - PSD - PC - PNL - va urma! :-))) Mare om, mare caracter!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim. Sunt nascuta prea tarziu ca sa stiu ce e ala PDAR =))

    RăspundețiȘtergere
  3. PDAR este acronimul Partidului Democrat Agrar din România. Pe listele acestui partid condus la vremea aceea de Victor Surdu a intrat dl Vasile Nedelcu în 1996 în consiliul judeţean. Ca să-şi păstreze funcţia de director general al DSV Călăraşi a trecut imediat la PNŢCD, după ce acest partid a intrat la guvernare (în CDR împreună cu PNL, în ianuarie 1997). În PDAR a fost membru şi dl Răzvan Meseşeanu, la vremea respectivă. După ce PDAR a fost absorbit de PNR (Partidul Noua Românie) condus de Virgil Măgureanu, dl Răzvan Meseşeanu l-a lăsat pe Virgil Dumbravă să stingă lumina la sediul partidului, pentru că el s-a grăbit să treacă la PSD. Pentru că am ajuns cu relatările în anul 2001, se cuvine să amintim că tot la vremea aceea, alături de dl Răzvan Meseşeanu, semna adeziune la PSD şi dl Vasile Nedelcu. Mari oameni, mari caractere, după cum spuneam! :-))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Banuiam eu ca e vorba de un acronim ;) Numai ca mi-a fost prea lene sa caut pe gagăl :D Multumesc ca bantuiti pe aici, mai invatam si noi istoria postdecembrista a politicii de Borcea :-)

    RăspundețiȘtergere