miercuri, 10 februarie 2010

Călăraşiul poate avea Cinematograf 3D!!!!

4
Executivul Consiliului judeţean anunţă o investiţie muuuult aşteptată de cam toată lumea. Mastodontul numit Casa de cultură va adăposti într-un an-doi un cinematograf 3D, şi, funcţie de fonduri, şi unul 6D. Filipescu a anunţat astăzi această treabă. Decizia a fost luată din două motive:
1. migraţia călărăşenilor spre mall-urile din Bucureşti pentru vizionarea de filme
2. viitoarea Casă de cultură trebuie să se întreţină singură. şi cum spectacole de teatru nu prea mai fac profit, tehnologia modernă e cam singura soluţie de a aduce bani!

Ca să ne înţelegem, Cinematograful 3D nu va fi o sală separată în interiorul Casei de Cultură. Nu, el va funcţiona în sala mare de spectacole, proiectată la aproximativ 600 de locuri. Cel 6D la care se mai gândeşte conducerea judeţului va fi proiectat ulterior!

La auzul veştii la un singur lucru m-am gândit, bineînţeles după mulţumirea că în sfârşit cineva s-a gândit şi la tineri în oraşul/judeţul ăsta. De curând Primăria CĂlăraşi a preluat clădirea Cinematografului Orizont. Facem pariu că Dragu îi va fura ideea lui Filipescu???? :)):)):))

4 comentarii:

  1. Asta da informatie in mijloc de iarna grea! Doamne! 3D ne lipsea, ca tineri care sa aiba un loc de munca sigur aveeeeem? Da-mi voie sa ma indoiesc de acest lucru. Ca sa nu mai punem la socoteala ca tinerii de prin Calarasi s-au cam roit prin strainataturi la munca!Cine a mai ramas si pentru un film 3D? Scolarii si liceenii care trebuie sa planga pe la usile parintilor pentru ceva maruntis? Cand vrei bani trebuie sa te gandesti si de unde sa-i iei! Niste locuri de munca n-ar strica si mai apoi...profit la Casa de cultura, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce trebuie sa comentam doar de dragul de a comenta ? Ce treaba au locurile de munca cu cinematograful 3 D ? Stam in casa, ne uitam la telenovele si la bingo, nu ne trebuie altceva pana nu ajunge somajul la cifra 0 ?

    RăspundețiȘtergere
  3. locuri de munca ca doar pentru cinematograf om mai avea timp bani dragilor de asta avem nevoie

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o nelmurire. Cu cladirea vechiului Cinema Orizont ce vor sa faca? E pustie de vreo 6 ani.

    RăspundețiȘtergere