marți, 2 februarie 2010

Independenţii şi-au mai instalat un înalt funcţionar public

1

Astăzi noul subprefect de Călăraşi Nicolae Miu a fost instalat în funcţie în mod oficial. Personalităţi de seamă din grupul independenţilor condus de ministrul Apărării Gabriel Oprea au fost prezenţi la ceremonia de la Călăraşi. Ministrul secretar de stat Emacu, prefectul de Ilfov, tânărul fost pesedist Steriu, un senator de Giurgiu şi cel mai nou membru al acestui grup, senatorul de Călăraşi Vasile Nedelcu. Care nu putea să lipsească de la instalarea în funcţie a ginerelui său. Treaba e destul de clară. Numirea lui Miu ca subprefect de Călăraşi a fost moneda de schimb a trecerii lui Nedelcu în grupul independenţilor din Parlament.

Un comentariu:

  1. Acum este limpede pentru toată lumea care a fost preţul trădării lui Vasile Nedelcu! A părăsit PNL-ul care l-a scos senator pentru a merge la "independenţii" portocalii care i-au dat pentur ginerele său funcţia de subprefect! Ar fi fost de mirare ca Vasile Nedelcu să facă ceva pe gratis, chiar şi o trădare politică. De altfel, Vasile Nedelcu este obişnuit cu trădările politice. Nu este prima dată când trădează organizaţiile de partid, pentru a-şi satisface propriile interese. Traseul său politic (PDAR, PNŢCD, PC, PSD, iar PC, PNL, actual "independent") spune totul!
    Nea' Filipescule, umfa-i-ai! Şi pe Vasile Nedelcu zis "Baxile" dar şi pe Constantin Dumitru, zis "Costel Vândutu"! Ai mână bună la senatori! Să mai vii cu de-ăştia, că o să te mai votăm şi pe matale nea' Filipescule, dar şi pe astfel de traseişti politici!

    RăspundețiȘtergere