miercuri, 3 februarie 2010

Ultima ora! Damian a plecat din PSD

7
O stire de ultima ora aflata de la redactorul-sef al "Observatorului", Nicolae Dobre, (sefu', am promis ca te citez :)) spune ca deputatul Ioan Damian a plecat din PSD, luand calea independentilor lui Oprea. Nu mai departe de saptamana trecuta, Damian, intr-o conferinta de presa, avertiza ca isi va cauta alt "cer politic" in cazul in care Mircea Geaona va iesi din nou presedinte PSD. Iata ca nu a mai avut rabdare sa afle rezultatul din Congresului de peste doua saptamani, si a ales sa plece din PSD. Mi-l amintesc pe Damian spunand, tot saptamana trecuta, ca el intr-un an de cand e deputat in Colegiul uninominal nr. 2 nu a reusit sa rezolve nici macar o problema pe care alegatorii sai i-au adus-o in vedere. Deocamdata nu stiu motivele care l-au determinat pe Damian sa faca pasul asta. Insa intuiesc ca acesta va fi unul dintre ele: ca nu a putut sa faca ceva pentru colegiul sau. Vi-l amintiti pe senatorul Nedelcu? La fel spunea si el. Ca de-aia nu mai poate sta in opozitie, de grija alegatorilor... Voi reveni cu amanunte maine, dupa ce voi lua un punct de vedere oficial din partea lui Ioan Damian.

7 comentarii:

  1. Total neinteresanta stirea.Speram sa gasesc pe blogul tau comentarii ale stirilor,lucruri din afara politicii,mai multe informatii despre tine ,problemele cu care se confrunta un ziarist de provincie,viata, pur si simplu, din provincie.Voi faceti investigatie sau pur si simplu va luati un salariu?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim. Nu stiu cine ți-a spus, sau de unde ai inteles, ca eu fac jurnalism de investigatie. Sincer, comentariul tau e pur si simplu rautacios. Te invit sa citesti bloguri de investigatie. Nu te tine nimeni pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu este un comentariu răutăcios. este un comentariu "pafarist". Sunt unii care cred că cea mai elevată atitudine este cârcoteala. Alţii, aşa cum este şi anonimul de faţă, doar la atâta se pricep, atâta pot! Ştiu să cotcodăcească şi au mereu tendinţa de a-i contra pe cei care fac câte ceva, dar fără ca ei la rândul lor să fie în stare de vreun lucru concret. În unele medii, această atitudine de tinichea ţine. Aici văd că nu şi te felicit Elena pentru asta! :-)
    Ah! Ca un comentariu la ştire: aţi aflat ce va primi dl Ioan Damian la schimb o dată cu plecarea la "independenţii" portocalii?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Another. Nu, nu am aflat. Am citit pe arenamedia.ro că moneda de schimb ar fi fost un loc de muncă pentru fiul său si un post-doua de directori pentru nişte apropiaţi. Ultima varianta o cred, prima, sa fim serioşi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiul său este profesor de educaţie fizică la Liceul Mihai Eminescu din Călăraşi. Iar de apropiaţi nu cred că va duce lipsă, în acest caz. Oricum, se pare că tot senatorul Vasile Nedelcu s-a vândut mai scump, ca să zic aşa. El şi-a instalat deja ginerele pe postul de subprefect.
    Aşa, ca o picanterie, îţi spun că vor să "agaţe" şi ziarişti... :-)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Another: Independenţii vor să agaţe şi ziarişti, sau cei doi vor să-i agaţe? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. da, o sa-l agate pe ala de la abc civic!

    RăspundețiȘtergere