marți, 16 februarie 2010

Tărăcilă e doar "fost senator" pentru PSD Călăraşi

2
Primesc adineauri un comunicat de presă din partea PSD Călăraşi. În care opinia publică e informată că vinerea trecută pensionarii/seniorii din organizaţie s-au întâlnit într-o Conferinţă judeţeană, unde şi-au ales preşedintele, pe Tudor Dobrescu. Foarte frumos. În cadrul întâlnirii au participat şi câţiva invitaţi. Printre care şi Doru Ioan Tărăcilă, care are calitatea de... "fost senator PSD". Pe Marian Drăgan nu l-au încadrat la nicio categorie de "fost", iar pe Meseşeanu, şi el prezent, nu i-au spus şi calitatea de consilier local. Se pare că anumiţi membri PSD încă nu se pot obişnui cu simpla calitate a lui Tărăcilă de membru simplu al PSD.

2 comentarii:

  1. Pentru că aia dus vorba despre Rărvan Meseşeanu în contesxtul acesta marcat de sintagma "fost", am să-ţi dezvălui faptul că deputatul Ioan Damian, fost PD, fost PSD, actual independent, îi va oferi lui Meseşeanu funcţia pe care acesta o tot aşteaptă de când a demisionat din poziţia de viceprimar de Călăraşi, anume cea de inspector-şef al ITM Călăraşi! Până aici nimic nou, nu-i aşa? Uite şi noutatea: Răzvan Meseşeanu va lua cu amândouă mâinile funcţia de inspector-şef al ITM şi nu-i va rămâne nicio mână liberă pentru a-şi depune demisia din PSD! Va fi inspector-şef al ITM Călăraşi, dar va rămâne - se pare - membru al PSD. Cum ţi se pare? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Another: Mi se pare greu de crezut. Nu cred că noua conducere îi va accepta duplicitatea. Adică ce o să facă. Să implementeze politice Guvernului Boc şi să fie în acelaşi timp consilier local PSD? Cred că Meseşeanu va avea de ales între cele două lucruri :)

    RăspundețiȘtergere