marți, 5 ianuarie 2010

120 de miliarde pentru...iarbă

2
Citesc azi o ştire pe site-ul oficial al Consiliului Judeţean Călăraşi. O preiau şi încep să mă documentez. Este vorba de o Hotărâre de Guvern din 21 decembrie 2009, care prevede finanţarea mai multor proiecte din cadrul Programului naţional de îmbunătăţirea calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi, depuse încă din 2008. Bun, 16 primării au primit această finanţare. Încep să caut Monitorul oficial care cuprinde anexele cu pricina şi găsesc cu stupoare muuuulţi bani pentru judeţul Călăraşi. 120 de miliarde în total numai bune pentru înfiinţarea a 16 parcuri în judeţ. Oare judeţul ăsta de atâtea parcuri avea nevoie?

2 comentarii:

  1. Ar fi interesant de urmărit câte dintre cele 16 primării au şi realizat parcurile respective. Dacă banii au venit în 21 decembrie 2009, mă îndoiesc cum că au avut timp să facă ceva cu ei. Probabil trezoreriile le-au luat banii înapoi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, am uitat eu să precizez aici. În articolul de mâine din Observator găsiţi toate amănuntele. Banii sunt finanţaţi din bugetul Fondului de mediu pe 2010.

    RăspundețiȘtergere