miercuri, 6 ianuarie 2010

Abia acum în presa naţională: "Parcul Bordei" de Călăraşi

9
Jurnalul Naţional prezintă în ediţia de astăzi afacerea hotelului din Parcul Dumbrava, despre care presa locală a scris în urmă cu mai bine de jumătate de an. Primarul Dragu se pare că a intrat în vizorul jurnaliştilor de la JN.

Cititiţi tot materialul AICI

Aş fi curioasă cine le-a dat pontul ziariştilor, pentru că, repet, presa locală călărăşeană a scris încă din 2009! Cine credeţi că îi poartă sâmbetele lui Dragu?

Later edit: La iniţiativa unui prieten, am postat un sondaj, unde va astept raspunsurile. Sondajul îl gasiti în bara din dreapta. Din punctul meu de vedere toate raspunsurile ar fi adevărate, numai că vă cer să votaţi răspunsul care ar fi cel mai aproape de adevăr :)

9 comentarii:

  1. Mă gândeam că din întrebarea asta legată de cine i-ar purta sâmbetele lui Nicolae Dragu, ai putea face un chestionar, dacă suportul tehnic al blogului ţi-ar permite!

    Cine ar vrea să-l vadă pe frăţiorul dragu cu gâtul rupt?

    a. Virgil Dumbravă
    b. Un pesedist, folosindu-se de Virgil Dumbravă
    c. Un liberal, folosindu-se de un fost ziarist
    d. Un peremist, folosindu-se de banii de la recepţia hotelului
    e. Un pedelist, folosindu-se de neatenţia celorlalţi

    În curând vom vedea dacă transferul primarului-jucător Nicu Dragu în timpul campionatului de la echipa galbenă la echipa portocalie îi va folosi la ceva frăţiorului, sau ba!
    Păreri autorizate din partea celor care se ocupă cu combaterea Crimei Organizate spun că la cât sunt de inflamate lucrurile în ceea ce-l priveşte pe frăţior, nimic nu-l mai poate scapa de o eliminare definitivă şi brutală care va începe cu o suspendare şi s-ar putea finaliza cu transferul frăţiorului în echipa cu echipament în dungi!
    Cine nu crede, să-şi amintească ce-am mai spus în legătură cu noul sport al suspendării primarilor în vederea organizării de jocuri anticipate parţiale!
    Echipa preşedintelui-jucător Traian de Murfatlar i-a suspendat deja pe primarul Mangaliei, Mihai Tusac, preucm şi pe primăriţa de Cernavodă, Mariana Mircea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e prima oara cand presa centrala se misca mai greu. Important e ca se misca.
    Miliardele pentru construirea colosului din parc, au o provenienta. Poate aflam detalii...
    In vara trecuta, prefectul Taracila a semnalat faptul ca hotelul, restaurantul si terasa functioneaza fara autorizatie.
    Mi-as dori pentru Calarasi niste strazi asfaltate de care sa nu-mi fie rusine. Din pacate, nu cred ca acest lucru se va petrece prea curand. M-am intrebat adesea ce s-ar intampla daca jumatate din conducatorii auto ar da in judecata primarul si consiliul local pentru a primi despagubiri pentru distrugerea masinilor. Mi-e greu sa cred ca am putea evolua atat de mult, incat sa facem astfel de gesturi.
    Pana una-alta, Dragu e jupan si nici nu mai conteaza daca e PNL, PD-L sau independent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena chiar nu te-ai prins?Dragu asta e curat,uscat si devreme acasa? Stii de la cate din firmele alea carora le-a incredintat lucrari moca si a luat spaga,spertul,tainu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoaso, tu faci confuzie mare :una e politica locala alta este mafia politica si afacerile cu banii publici. Daca ai fi observat pozele din ziar contin elemente care de duc cu gandul la faptul ca materialul a fost scris mai de mult. Peisajul spune ca
    de regula, vara sau cel mult toamna. I-a de aici si o tema de analiza pe blog: cand a fost facut reportajul vara,toamna sau iarna?Ca alte teme de genul: cand o sa il cerceteze cei de la Crima Organizata Bucuresti pe Dragu, pentru Spalare de bani sau colaboare cu grup infractional organizat, vezi ambele cazuri din parcul Bordei de Calarasi. Sa
    speram cu nu ne vei dezamagi cu glume de-astea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere