vineri, 8 ianuarie 2010

Precizări

2
Pentru că văd că, mai nou, anumite persoane din breasla din care fac parte (sau nu) au început cu atacuri, vreau să fac nişte precizări:


1. Acest blog este destinat comentariilor si opiniilor pe marginea subiectelor pe care EU le aleg. Pentru cei care vor să dezbată alte subiecte, îi rog respectuos să-şi construiască propriul blog. E gratis!

2. Credeam că se subînţelege, însă se pare că trebuie să menţionez. Comentariile care conţin atacuri la persoana mea, a familiei mele, sau la adresa cotidianului unde lucrez vor fi şterse. Cine are ceva de zis ziarului, rog să folosească adresa www.observatorcl.info!

3. Pentru "Anonimul" care are impresia că ştie lucruri despre mine, îl anunţ pe această cale că angajarea mea la Observator nu are nimic de a face cu anumite persoane din familia din care fac parte.


PS: De azi inainte, voi modera comentariile :) Voi accepta in continuare 'Anonimii', insa numai comentariile de bun simt sau pertinente vor fi publicate. Multumesc :)

2 comentarii:

  1. Nu te lăsa intimidată! De obicei, atunci când faci ceva, apar pe margine cârcotaşii, clevetitorii, răuvoitorii! De regulă, aceştia nu sunt în stare de nimic, şi pentru ca lumea să nu-i vadă aşa cum sunt ei, vor încerca tot timpul să distrugă, prin orice mijloace, ceea ce fac alţii!

    Prima dată te vor lua în râs (Persiflare, băşcălie, cleveteală);

    Dacă nu le va merge, vor trece la pasul următor

    A doua oară vor spune că eşti nebună. (Drogată, securistă, bolnavă);

    Dacă nu le va merge, vor trece la pasul următor

    A treia oară vor vrea să te elimine fizic. (Nu e o glumă. Mulţi o vor vrea, o vor gândi, dar niciunul nu va avea curajul s-o facă!)

    După ce vei depăşi şi acest stadiu, pentru că ai un potenţial important şi poţi să-l depăşeşti, atunci vei fi cu adevărat învingătoare!
    Acum eşti luptătoare! Curaj! Pune-i cu botul pe labe! Nu eşti singură, nu uita! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Another

    Mulţumesc pentru încurajări! Sper ca paşii pe care i-aţi menţionat să nu fie totuşi adevăraţi :)

    RăspundețiȘtergere