joi, 7 ianuarie 2010

Prefect de Călăraşi sau preşedinte PDL?

8

De aproximativ trei luni, judeţul Călăraşi are un prefect interimar, în persoana lui Niculae Enciu. Fostul pedelist a fost promovat din funcţia de subprefect în cea de prefect, în urma demiterii lui Tărăcilă, odată cu ieşirea de la guvernare a PSD-ului, la începutul lui octombrie 2009. De atunci şi până acum încă nu s-a pus problema unui concurs pe post a lui Enciu care ar putea astfel deveni prefect cu acte în regulă. Ulterior s-ar putea ocupa astfel şi funcţia de subprefect rămasă vacantă.
Zvonurile din Călăraşi de sfârşit de an, dar şi de început de an, spun că Dinulescu se pregăteşte pentru prefectură. Are tot ce-i trebuie, inclusiv un curs la INA, dar, mai cu seamă, susţinerea partidului. Luând în calcul această ipoteză, haideţi să facem împreună un exerciţiu. Ce se va întâmpla cu postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, pe care Dinulescu, dacă va deveni apolitic/prefect, va trebui să-l părăsească.
"Prietenii" lui Dinulescu din PDL abia aşteaptă plecarea acestuia. Anul trecut, acesta şi-a cam pus partidul în cap după ce democrat-liberalii au ocupat funcţii în deconcentrate. Se pare, lucru pe care nimeni nu-l poate dovedi însă, că Dinulescu ar fi încasat nişte sume frumuşele de la cei care au fost numiţi directori, pe care i-a băgat în buzunarul propriu, şi nu în cel al partidului. Astfel că, o mare parte a pedeliştilor a început să "vorbească". În concluzie, plecarea lui Dinulescu la prefectură ar fi o veste bună pentru aceştia. Cine va profita însă cel mai mult după plecarea lui Dinulescu din partid? Cel mai probabil Stelian Fuia, care şi-a format un grup în PDL Călăraşi destul de puternic şi care are o susţinere importantă şi din partea greilor de la centru.
Mai nou, se zvoneşte că Dinulescu nu ar mai vrea la prefectură pentru că e conştient că va pierde partidul din mână. Voi care credeţi că va fi alegerea lui "Diba"?

8 comentarii:

  1. Dar cu dosarele de la DNA ale deputatului Stelian Fuia ce se mai aude? Sau, în PD-L, dacă nu ai dosar-beton la DNA, nu ai valoare! Nu m-ar mira, pentru că PD-L este partidul maneliştilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Fuia am inteles cum stau treburile:are imunitate.Dar cu Dragu,Dinei,Iliuta si cu Musat, ce faceti?Cum care Musat? E, aici este dilema!Asta e o tema de blog pentru tine Elena! Si iti mai dau un indiciu: subiectul a reclamat-o pe o doamna care nu l-a dat afara din serviciu dar s-a ales el cu dosar pentru abuz in ser-viciu, un an mai tarziu? Nu iti spun cand si cum, in ce perioada s-au intamplat lucrurile, stiu tu esti o fata perspicace ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Alo, poza asta cu degetul mic e foarte suge-stiva!Vrea sa semnifice ceva anume, e vreo aluzie la cine stim noi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ca mi-ar fi simpatic Dinulescu, dar e timpul ca macar unul dintre cei papitioi sa se duca de unde le e locul:un acolo unde hotaraste legea, celalat pe Dunarea in amonte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alegerea va fi grea pentru Dinulescu. In nici un caz nu v-a opta pentru Stelian Fuia, Dumitru Constantin deoarece ii va fi greu sa ii mai controleze.Nu il vad pe Diba , sa cedeze el fraiele partidului decat cuiva care ii este dator. Unul dintre acestia ar putea fi Tudor Constantin si alti dalmatieni ca Iacomi, Iliuta, Musat .

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vorba lui Tutu:iar ai confundat pixu cu dioda, vere!

    RăspundețiȘtergere
  8. lasa.ti, gluma seful de la PDl va fi Magearu Anton:e prietnul lui Dinulescu.Voi va certati si astia huzuresc de atata bine.

    RăspundețiȘtergere