marți, 12 ianuarie 2010

Şohan s-a pensionat

2

Asta spun două surse din poliţia călărăşeană, cât şi una politică. Comandantul IPJ Călăraşi a primit la începutul acestei săptămâni decizia de pensionare. La telefon nu răspunde presei, însă cotidianul la care lucrez încă aşteaptă o reacţie oficială. Nu ar fi primul zvon de acest gen apărut, şi anul trecut, prin toamnă, pensionarea lui Şohan părând iminentă la un moment dat.

Un mini-remember: Alexandru Şohan a fost numit şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi în anul 2008, în mandatul fostului ministru de interne, liberalul Cristian David. După ce PNL a pierdut puterea, iar PDL şi PSD intrau la guvernare în decembrie 2008, s-a tot vorbit despre o înlocuire a acestuia din funcţie. Şohan a rămas pe poziţii, şi-a luat şi un concediu prelungit medical în vara anului trecut şi a revenit la comandă fix când trebuiau organizate alegerile prezidenţiale. După alegeri, un şef democrat-liberal atenţiona: "La şefia IPJ se impun schimbări radicale". Iată că acestea sunt aproape de a se concretiza, dar nu prin înlocuire, ci prin ieşirea din sistem a lui Şohan.

2 comentarii:

  1. nu are incotro si trebuie sa se retraga pentru ca se fac presiuni din partea membrilor partidului de la putere.tu ai consemnat declaratiile domnului deputat fuia...

    RăspundețiȘtergere
  2. era si timpul
    a crezut ca politia asta este proprietatea lui

    RăspundețiȘtergere