luni, 18 ianuarie 2010

Dragu: "Mai candidez o dată"

6
Invitat de Marius Lotrea, azi, la emisiunea "Local Kombat" a postului de radio "Voces Campi", primarul reşedinţei de judeţ, Nicolae Dragu, a spus clar: "Da! Mai candidez o dată!". Exclus sau nu din PNL, în PDL sau nu, independent sau într-un partid, Dragu ne anunţă cu doi ani şi jumătate înainte de alegeri că mai ţinteşte încă un mandat. Bătălia din 2012 se anunţă superbă! Nicolae Dragu şi Dan Drăgulin sunt primii care şi-au arătat intenţia. Se mai zvonesc nume ca: Răzvan Meseşeanu, Georgel Muşat sau Emil Muşat!

Later edit: Am publicat şi un sondaj, unde vă aştept opţiunile!

6 comentarii:

  1. Dacă ne dorim săa vem în continuare un primar cu mintea de şef de echipă şi nu mai mult, trebuie să-l votăm pe Nicolae Dragu. Dacă ne dorim în municipiul reşedinţăa judeţului nostru un primar european, care să poată privi mai departe decât priveşlte Dragu-bordură, atunci trebuie să alegem pe altcineva!
    Sincer să fiu, m-am cam săturat de Dragu ăsta! Este gargaragiu şi cam atât!

    RăspundețiȘtergere
  2. numai un om fara simtul realitatii poate sa candideze pentru un alt mandat...dragu este candidatul ... perfect din acest punct de vedere.
    eu sper sa nu mai candideze,desi nu cred ca se va retrage decat fortat de imprejurari sau invins de un candidat puternic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare că Răzvan Meseşeanu a mai candidat la postul d eprimar de Călăraşi! În 1996, parcă! Şi cred că a luat vreo 200 (două sute) de voturi. Data viitoare, dacă-i trece princ ap să mai candideze, s-ar putea să ia şi mai puţine! A fost viceprimar de Călăraşi şi a demisionat! De ce? Era munca grea? A crezut că va intra PSD la guvernare şi c-o să-l pună iar Tărăcilă inspector şef la ITM? Uite că nu s-a lipit! Călărăşenii l-au învestit o dată pe Meseşeanu cu încrederea lor, de-a ajuns viceprimar pe voturile strânse de PSD, cu Ninel Ţifrea candidat de primar! Meseşeanu nu cred că mai pupă a doua oară o astfel de pleaşcă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Până la urmă, cine-i Georgel Muşat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Drăgulin! Drăgulin! Drăgulin!
    P.S. Dragu pentru noi e Băselu' doi!!!:))
    sau: Drăgulin te iubim, că ca tine nu găsim!

    RăspundețiȘtergere
  6. CANDIDEAZA PANA TI-O VENI RAU !

    RăspundețiȘtergere