luni, 25 ianuarie 2010

Mai ştie cineva ceva de PSD Călăraşi?

3
M-am obişnuit deja cu modul de lucru al pesediştilor călărăşeni. Pe vremea patriarhiei Tărăcilă, multă lumea spunea că organizaţia nu e transparentă, că nu are legături strânse cu presa, din cauza tătucului. Tărăcilă s-a distanţat de PSD Călăraşi, filială care anul trecut a făcut campanii cu o nouă abordare bla bla. A venit şi Dragnea care a încercat o apropiere de presă... DEGEABA!
Când vine vorba de campanii electorale, pesediştii nu mai ştiu cum să cheme presa să se vadă la TV şi prin ziare. În rest, linişte şi pace. Se discută de o lună despre apropiatul congres în PSD, ceea ce implică şi organizarea de alegeri în filiale judeţene. A venit din partea PSD Călăraşi vreo reacţie oficială? Vreo declaraţie? NIMIC! LINIŞTE TOTALĂ! Eu, una am renunţat să dau telefoane. Dacă au nevoie de presă, să sune! Să organizeze conferinţe! Să VORBEASCĂ!
Parcă şi văd cum or să sune telefoanele după ce se va stabili data alegerilor interne. Invitaţiile la conferinţele de presă or să curgă...

PS:Tot respectul pentru conducerea filialelor PNL şi PDL din Călăraşi, din acest punct de vedere!

3 comentarii:

  1. Sincer să fiu, cine crezi că ar putea vorbi cu presa, la Organizaţia Judeţeană PSD Călăraşi? Răzvan Meseşeanu? E prea fricos. Liviu Muşat? E prea pe dinafară. Valentin Deculescu? E prea mic. Ninel Damian? E prea cuminte (ar vorbi, dar dacă nu i-a dat şefu' ordin, tace mâlc!). Atunci, cine?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Another Noţiunea de purtător de cuvânt ar trebui cunoscută de orice instituţie care se respectă. Dacă nu eşti în stare să transmiţi ceva în conferinţe/briefinguri de presă măcar (unii chiar nu ştiu să vorbească corect gramatical ;)) măcar prin intermediul purtătorului de cuvânt sau al unui comunicat de presă...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărul este că mi se pare lucru de mirare ca liderii călărăşeni ai PSD să nu cotcodăcească ei în plină şi binemeritată opoziţie, ţine-le-o Doamne aşa! Înţeleg să tacă în timp ce sunt cu măselele înfipte îb ciolan, dar să taci pe maţele goale, asta nu mai înţeleg! Sunt debusolaţi, îţi spun eu! :-)

    RăspundețiȘtergere