miercuri, 27 ianuarie 2010

PSD chiar a fost „nevorbit„

2
Nu am avut timp deloc astăzi pentru noi postări. Am fost prinsă la conferințele de presă ale PNL, PDL, PSD (în această ordine :)) cam toata ziua. Sunt multe lucruri de zis, mai ales din sfera pesediștilor. După o „tăcere„ de vreo lună și jumătate social-democrații călărășeni au dat frâu multor lucruri nespuse. Câteva idei principale, despre care voi mai reveni în zilele viitoare(acum sunt extrem de obosită). Veți remarca faptul că un participant activ al conferinței de azi de la PSD a fost D.I. Tărăcilă :

1. Mircea Geoană e un produs politic expirat în accepțiunea deputatului Ioan Damian, care amenință chiar cu îndepărtarea de PSD în cazul în care „prostănacul„ va ajunge iar președinte al partidului

2. Conferința județeană de alegeri ordinară se va ține după Congresul din 20 februarie. Tărăcilă avertizează ilegalitatea în care își desfășoară acum activitatea filiala județeană a PSD, la fel ca și multe altele organizații din țară

3. Tărăcilă achiesează la opinia lui Damian și spune că va vota la Congres, dacă se va număra printre delegați (ar fi chiar culmea altfel !), nu cu o speranță (am subînțeles nu cu Geoană), ci cu o certitudine (am subînțeles că ar fi vorba de Adrian Năstase)

4. Tot Tărăcilă compară PSD Călărași cu un stup de albine bezmetice și crede că partidul la CĂlărași a crezut ori în sacoșa cu bani a lui Mizil, ori în glumele proaste ale lui Geoană

5. Oana Niculescu Mizil se pare că va trebui să se lege cumva de județul ăsta pentru a candida (exemplu: să-și cumpere o casă aici) la șefia PSD Călărași.

6. Candidatura deputatului „garantat Vanghelie„ la șefia filialei județene va atrage după sine o alta: a lui Tărăcilă! Acest lucru a fost anunțat azi de către fostul senator/ministru de interne/prefect.

7. Consilierii municipali ai PSD anunță (a câta oară!?) că se vor implica mai mult în viața publică (o să revin cu detalii în zilele viitoare)

8. Meseșeanu nu votează cu Geaonă, Mitrea sau Năstase ci preferă un tânăr-Diaconescu sau Ponta. Ion Ștefan spune că nu va vota cu niciunul dintre candidații anunțați până acum!

Închei aici! O seară bună să aveți!

2 comentarii:

  1. Ce-ţi spuneam eu acum câteva zile că ăştia sunt debusolaţi?! Şi cum adică să se ţină conferinţa judeţeană de alegeri, DUPĂ CONGRES? Este o manipulare tipică a PSD-iştilor! În acest caz, CUM VOR STABILI DELEGAŢII PENTRU CONGRES, dacă nu în conferinţa judeţeană?
    Încă ceva, ca să ne distrăm! "Meseşeanu nu votează cu Geaoană, Mitrea sau Năstase..." etc.
    OK! Meseşeanu ştie de pe acum că se află pe lista delegaţilor la Congresul PSD, ca să spună că nu votează cu unul sau cu altul? :-))))
    E degringoladă acolo, ascultă ce-ţi spun eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Oana Mizil vrea sa devina calaraseanca, sa se marite cu mine! Nu-mi prea place... e cam sclifosita, da' ma sacrific! ;)

    RăspundețiȘtergere