vineri, 1 ianuarie 2010

Am mai inceput un an

6
Gata. S-a dus si Revelionul 2010. M-am trezit acum cateva ore, si ma gandesc sa ies putin din casa. Mai profit de timpul liber :-). De luni sunt iar in the bussines. Incep din nou serviciul. Se anunta un an interesant. Fara campanii electorale, dar cu muuuulta.... reforma, asa cum ii place s-o numesca domn Basescu. Abia astept sa vad cum se va descurca administratia calaraseana in noul an... In rest, Doamne ajuta! si La multi ani!

6 comentarii:

  1. Inteleg ca anul acesta in administratia locala cuvantul de ordine va fi suspendarea pe diverse motive a pimarilor PSD si PNL, cu intentia de a se organiza alegeri partiale in localitatile respective. Fiindca PD-L are la indemana softul acela cu care a castigat si alegerile prezidentiale, ne putem inchipui cine va castiga alegerile partiale locale. sadar, ies la iveala dosarele. Cine nu-i portocaliu este impotriva lor, deci este mogul, oligarh, pesedist sau liberal si trebuie eliminat! Sa traim din ce in ce mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim
    O sa traim exact asa cum am votat. Daca mi-ar fi la-ndemana, i-as lasa pe romanii care au votat Basescu sa traiasca cu el aici. Din pacate, nu-mi e!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim. Eu ma mai astept la ceva. Ca suspendarea de care vorbesti sa vina si in ceea ce priveste bugetarii care vor trebui disponibilizati. Cine a muncit pentru primar/director/presedinte de CJ in campanie probabil va fi mentinut in post, cine nu, out! Asta e reforma pe care ne-a pregatitit-o presedintele romanilor din diaspora, ca din cate stiu intre granitele tarii noastre avem alt presedinte :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Este de aşteptat ca bugetarii care nu au votat portocaliu, sau cei susceptibili de a avea alte vederi decât cele ale oamenilor lui Traian Băsescu, să fie evacuaţi. Acesta este rostul directorilor politici puşi prin OUG 105/2009. De altfel, chiar presa locală călărăşeană l-a citat pe un berbec portocaliu care spunea că directorii care nu au muncit corespunzător în capmania pentru prezidenţiale vor fi evacuaţi. Pentru că asta este dreaba directorilor de deconcentrate, să muncească politic, iar dacă n-o fac, îi aşteaptă evacuarea, după cum a declarat împrăştiatul pe care l-aţi citat voi. La rândul lor, directorii politici îşi "fac treaba". Adică îndepărtează indezirabilii politic. Este modul lui Traian Băsescu de a face treabă, şi-i prevăd un sfârşit ca al oricărui mic dictator. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de masochista se da... una de mai sus. Nu stia ca Prostanacul e etalonul prostiei, pana si in viziunea legendarului Ilici_ Pe bune, daca nici Iliescu nu a dat diagnosticul exact in ceea ce-l priveste pe "topaila" Geoana, pe care-l stie ca pe un cal...rapciugos... Cat de bine mergeau lucrurile in tarisoara asta cu Geoana si Mihaela la Cotroceni si cu nemernicia asta de Base la cosul istoriei... Sila mi-e de "politologii" astia milogi dupa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru primul "anonim".
    Scuzati "indiscretia" dar ati dat cu mucii in fasole. Stiu ca va dati si sunteti un cetatean respectabil dar suspendarea unui primar e valabila doar in cazul in care "edilul" respectiv are probleme cu legea. Studiati Legea 215 din 2001. Dati pe "goagal" ca sa citez din "prosti" in viata. Pe de alta parte, daca gandul va era la referendum, consultati articolul 73, tot din legea de mai sus. Compris? V-as ramane indatorat daca n-ati minti poporul cu...blogul. Nu-s vinovat ca nu iese si rima.

    RăspundețiȘtergere