vineri, 15 ianuarie 2010

Au apărut şi căsuţele din Parc în JN

15
După articolul din 6 ianuarie referitor la hotelul ridicat în Parcul Dumbrava din municipiul CĂlăraşi, jurnaliştii de la Jurnalul Naţional publică astăzi un material despre înfiinţarea cartieruluid e căsuţe de vacanţă. Citiţi-l AICI.

Ambele materiale au fost documentate în vara anului trecut, dar din lipsă de spaţiu editorial apariţia lor a fost amânată până după alegeri. Dacă vor intra autorităţile naţionale de control pe fir după ce JN a prezentat neregulile, rămâne de văzut. Cert este că scandalul din presa locală de anul trecut nu a stopat nici construcţia hotelului, şi nici finalizarea căsuţelor de vacanţă.

15 comentarii:

  1. Să facem iar un chestionar, sau mergem pe rezultatul celuilalt? Muahahahahahaha...!
    "To be continued", cum ar zice francezul Goethe! :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. MErgem pe acelasi rezultat. Parcă era vorba de un fost ziarist... :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. com se numeste fostul ziarist?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mai mulţi foşti ziarişti în Călăraşi. Acum, nu vă aşteptaţi să-i dezvălui numele :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cornel nu e singurul fost ziarist :-). Defapt mi-aş dori să scape de titulatura asta şi să se întoarcă, într-o bună zi, în breaslă :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. cornel dumitru o sa fie ziarist, in alta viata,poate ca in asta...una e sa scrii la ziar, alta e sa ai aptitudini de jurnalist.
    nu stapaniti subiectul si ar fi bine sa nu mai comentati ca va faceti de cacao...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curios care va fi următoarea temă din Călăraşi, pe care o va aborda Jurnalul Naţional. Ce părere ai Elena? Poate era bine să faci un chestionar cu privire la temele posibile. :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Credeți că va mai urma și o altă temă? :-)

    Chestionarul nu-l pot face, pentru ca nu as avea spatiu disponibil la cate teme posibile ar putea exista în posibile viitoare materiale din JN :))

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.ataclapersoana.ro/sat-fara-caini-campingul-dumbrava-din-calarasi-a-ajuns-cartierul-smecherilor-din-politie-vama-sri-si-spp-733.html
    eu!

    RăspundețiȘtergere
  10. nedumerire...cum se poate ca in data de 17 ianuarie, seara, sa ne indici acest site si articolul sa apara la adresa indicata in data de 18 ianuarie...?!!

    RăspundețiȘtergere
  11. stai, ca iti desenez:e saptamanal...materialele se redacteaza cu cateva zile inainte de apartie...apare pe site, in format electonic...cu o seara inainte de aparitia lui pe tarabele din bucuresti si din provincie.
    ce greu era...
    asta nu schimba fondul problemei...

    RăspundețiȘtergere
  12. nu se schimba fondul problemei, insa nici lipsa de documentare a celui care a scris articolul. Se cunoaste ca nu a verificat informatiile preluate din presa calaraseana. In ceea ce priveste lista cu cei care detin terenuri, realizata de publicatie (ha, ha, ha), este una intocmita in mod eronat de un ziar local. Dar e mult mai usor sa te folosesti de munca altora...Nu-i asa?! In rest, sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere