luni, 18 ianuarie 2010

Filipescu mai vrea un mandat

2
Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi mai vrea un mandat până la vârsta de 60 de ani şi pe urmă se retrage. Atât din funcţiile de conducere administrative, cât şi politice. Spune că a făcut destule şi mai are o singură ţintă-câştigarea în 2012 a încă unui mandat de preşedinte de consiliu. Şi asta, doar cu o condiţie. Ca descentralizarea să se producă până la viitoarele alegeri. "M-am săturat să stau cu mâna întinsă la miniştri", spune Filipescu.
Acum rămâne de văzut dacă liberalul va avea şi forţa de mai câştiga un mandat. Victoria sa în 2008 a fost posibilă numai cu ajutorul candidaţilor de primar pe care i-a avut PNL-ul. Filipescu a câştigat astfel chiar şi fără ajutorul voturilor lui Dragu. Diferenţa dintre el şi Dinulescu a fost mai mare decât voturile obţinute în reşedinţa de judeţ. Aşadar, pe Filipescu îl va aştepta o bătălie grea. Nu se ştie dacă va mai porni din pole-position, dacă PNL nu va intra la guvernare. Primarii liberalii vor avea bugete mult mai mici decât în Guvernul Tăriceanu, iar lui Filipescu îi va fi greu să-i ţină aproape

2 comentarii:

  1. Normal că Filipescu mai vrea un mandat! Unde altundeva mai poate face încă trei saci cu rogodei, decât acolo unde este acum şi unde vrea să rămână! În ceea ce priveşte comparaţia lui Răducu Filipescu cu Marian Dinulescu, aceasta nu poate să-i fie decât defavorabilă lui Diba, liderul judeţean al PD-L! Dinulescu este, cel puţin până în prezent, veşnicul perdant al alegerilor de orice fal, fie ele locale, fie parlamentare! A pierdut alegerile ori de câte ori a candidat. Nu-i nimic de el, în afară de pretenţii, fiţe şi talente! Ca să gâştige Marian Dinulescu, ar trebui să candideze singur, dar şi aşa există o posibilitate să ajungă pe locul al doilea!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Another: Diba o fi fost atacat energetic de fiecare dată =))=))

    RăspundețiȘtergere