marți, 19 ianuarie 2010

Acum vine Kaufland

2

După o grămadă de zvonuri legate de preluarea falimentarului PIC, acum primarul Dragu scoate altul pe piață. Potrivit unor declarații făcute de edil ieri la colegii de la RVC, hipermarketul PIC-ului de la Călărași va fi preluat de grupul Kaufland. Mie mi se pare neverosimilă această informație. O dată pentru că nemții doar ce și-au deschis un magazin la Slobozia, adică la mai puțin de 50 de km, dar și pentru că din câte știu Kaufland se prezintă ca un supermarket mai mic decât Carrefour sau Cora. Voi ce credeți?

UPDATE: Aud că este posibil ca nemţii de la Kaufland să investească la Călăraşi. Însă vor ridica un magazin propriu, deci nu vor prelua PIC-ul...

2 comentarii:

  1. Kaufland se ridica in incinta Catex,iar Pic-ul va fi preluat de Carrefour

    RăspundețiȘtergere
  2. In conditiile in care este un Kaufland in Slobozia nu vad unde ar fii problema, in Bucuresti gasesti atetea hipermarketuri si la o apropiere de 2 km.
    Urmeaza raspunsul tau: Da dar Bucuresti are 2 000 000 de locuitori, dar daca luam toate hipermarketurile din bucuresti si impartim numarul de locuitori din Buc cu numarul de hipermarketuri din bucuresti cred ca ar veni cam unu la aproximativ 100 000 de locuitori , (nu am stat sa-mi bat capul sa vad cate hipermarketuri sunt in buc), ideea este urmatoarea tu din calarasi ce preferi, sa bati drumul 50 km sa te duci in kaufland Slobozia sau sa cumperi din Calarasi.
    pe langa faptul ca PIC este pozitionat convenabil, aproape de autostrada, eu unu in 2008 am preferat sa vin in Calarasi la PIC sa fac cumparaturile decat sa ma duc in Bucuresti si sa stau 1 ora la coada la casa, asta in conditiile in care stau la 50 km de Bucuresti si la 100 de Calarasi.
    Totodata erau zvonuri prin presa in care se spunea ca lantul de hipermarketuri va fii cumparat de Cora. Nu stiu cat de adevarat este, urmeaza sa vedem si tu daca esti din CL ai face bine sa fii cu ochii pe acest subiec, sunt chiar foarte interesat.
    Pana la urma daca Kaufland ar cumpara Pic nu ar face decat un lucru bun, au preturi relativ bune si voi veti avea in CL noi locuri de munca, si probabil va fi unu din cele mai mari magazine Kaufland din tara , in conditiile in care are si galerie comerciala.
    Numai de bine!

    Totodata am vazut pe siteuri ca discuta lumea ca a ramas Calarasi fara singurul magazin Leonardo, stati linistiti ca mare lucru nu pierdeti decat niste incaltaminte de calitatea celor din Big Bazar la preturi triple, si oricum Leonardo este in insolventa si risca falimentul.

    RăspundețiȘtergere